Sugeng Rawuh ing Ningbo Fully Machinery

 

截屏2021-01-22_下午5.33.38

Mesin khusus GH-wall kecepatan tinggi seri GH sing dikembangake kanthi independen dening Ningbo Beilun Fully Machinery.Co., Ltd, nggabungake teknologi kontrol mewah saka Jepang, Jerman, Italia lan negara liya, ngatasi sawetara masalah teknis. Badan utama mesin cetak injeksi nggunakake sistem kontrol servo tekanan tinggi, presisi tinggi, respons tinggi kanggo mesthekake saben Link operasi efektif banget lan hemat energi.

  • DSC_0211
  • 1213 (3)
  • 1213 (4)
  • 1213 (5)
  • 1213 (12)
  • 1213 (2)
  • 1213 (1)
  • 1213 (6)
  • 1213 (7)
  • 1213 (8)
  • 1213 (9)
  • 1213 (10)
  • 1213 (11)
High Precision Injection  YH-850

Injeksi Presisi Tinggi YH-850

Riset cetakan injeksi lan nggawe ...
High Precision Injection  YH-420

Injeksi Presisi Tinggi YH-420

Sorotan. Optimisasi desain, cekak ...
High Precision Injection  YH-330

Injeksi Presisi Tinggi YH-330

Sorotan. Optimisasi desain, cekak ...
High Precision Injection  YH-220

Injeksi Presisi Tinggi YH-220

Peralatan omah Nanggepi ...
High Precision Injection  YH-170

Injeksi Presisi Tinggi YH-170

Peralatan omah Nanggepi ...
High Precision Injection  YH-130

Injeksi Presisi Tinggi YH-130

Peralatan omah Nanggepi pegawe dhuwur ...

Ngerti industri paling anyar
konsultasi