Babagan Kita

Ningbo Beilun Fully Machinery.Co., Ltd.

Apa WeDo

Mesin khusus GH-wall kecepatan tinggi seri GH sing dikembangake kanthi independen dening Ningbo Beilun Fully Machinery.Co., Ltd, nggabungake teknologi kontrol mewah saka Jepang, Jerman, Italia lan negara liya, ngatasi sawetara masalah teknis. Badan utama mesin cetak injeksi nggunakake sistem kontrol servo tekanan tinggi, presisi tinggi, respons tinggi kanggo mesthekake saben Link operasi efektif banget lan hemat energi. Sistem injeksi nggunakake desain sirkuit minyak ganda-silinder terkemuka internasional. Tekanan injeksi tekan 23Mpa ing negeri sing dirintis, kacepetan injeksi bisa nganti500mm/ detik, lan kacepetan injeksi paling dhuwur bisa tekan 0,06 detik. Desain mekanisme clamping lan bingkai nggunakake teknologi 3D lan FEM kanggo analisis kekuwatan, disesuaikan kanggo operasi kecepatan tinggi, nambah kacepetan operasi lan mesthekake akurasi timbal balik saka cetakan lan clamping dikontrol ing kisaran 0,5mm, sing bisa nyepetake sistem tembok tipis kanthi kecepatan tinggi Persyaratan operasi mesin cetak injeksi nggawe produksi luwih stabil.

Napa Pilih Kita

Ing Mesin FL, kita ngerti babagan panjaluk pelanggan ing lingkungan teknologi sing ganti.
Para insinyur kita terus ngupayakake menehi solusi kanggo para pelanggan supaya bisa maju sadurunge kompetisi.
Mesin FL njamin kualitas produk kanthi nggunakake komponen berkualitas tinggi saka Eropa, ing USA, Jepang, lan Taiwan. Kanthi ngetrapake desain piranti lunak 3-D canggih, para insinyur wis nggawe mesin inovatif lan canggih sing nggabungake teknologi mekanik, listrik lan hidrolik paling anyar dadi siji mesin, kanggo ngasilake mesin plastik pangopènan sing efisien banget lan kurang.
Mesin FL minangka kualitas paling apik, kanthi kaku kaku sing khas, kekuatan kunci cetakan sing kuat lan tekanan injeksi sing dhuwur uga presisi tinggi. Mesin kita misuwur ing antarane para pelanggan kanthi daya tahan, konsumsi energi sing kurang lan andal.
Kami Mesin FL nampani sampeyan lan saran penting kanggo perbaikan lan kesinambungan terus-terusan.

Kauntungan Kompetitif

SETIAP mesin iku dipercaya, awet, efisiensi tinggi, hemat energi, presisi tinggi, konsep desain perlindungan lingkungan, dikombinasikake karo Jepang, Jerman, Italia lan negara-negara liyane teknologi kontrol mewah, kanggo macem-macem kebutuhan domestik lan manca. pelanggan anyar lan lawas kanthi solusi cetakan injeksi khusus lan produk lan layanan berkualitas tinggi.

Sertifikat Kualitas

CE, ISO9001, ISO9001: 2000
Pasar Ekspor Utama: Amerika Utara, Eropa Kulon, Eropa Wétan, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Asia Wétan, Timur Tengah, Oceania, Afrika