Injeksi Kecepatan Tinggi Wall Tipis

  • Thin Wall High Speed Injection GH-380

    Injeksi Kecepatan Tinggi Wall Tipis GH-380

    Tes mesin cetak injeksi Kita wis nandur modhal luwih saka 10 jinis cetakan injeksi, sing mung digunakake kanggo nyoba macem-macem jinis mesin cetak injeksi. Sawetara cetakan iki cocog kanggo cetakan injeksi kanthi kecepatan tinggi, sawetara mbutuhake plastik isi presisi tinggi, lan sawetara cetakan sing duwe inti tambahan utawa cocog kanggo nyetak injeksi bahan khusus ... Tes bakal ditindakake ing mesin suwene 24 jam , kalebu proses cetakan plastik ...
  • Thin Wall High Speed Injection GH-280

    Injeksi Kecepatan Tinggi Wall Tipis GH-280

    Tes mesin cetak injeksi Kita wis nandur modhal luwih saka 10 jinis cetakan injeksi, sing mung digunakake kanggo nyoba macem-macem jinis mesin cetak injeksi. Sawetara cetakan iki cocog kanggo cetakan injeksi kanthi kecepatan tinggi, sawetara mbutuhake plastik isi presisi tinggi, lan sawetara cetakan sing duwe inti tambahan utawa cocog kanggo nyetak injeksi bahan khusus ... Tes bakal ditindakake ing mesin suwene 24 jam , kalebu proses cetakan plastik ...
  • Thin Wall High Speed Injection GH-250

    Injeksi Kecepatan Tinggi Wall Tipis GH-250

    Kontrol kualitas kabeh bagean sing dituku ing njaba. Kita angel banget ing pilihan pamasok. 90% pengadaan komponen hidrolik lan komponen listrik asale saka merek terkenal ing saindenging jagad. Sanalika, kanggo komponen kasebut, kita bisa menehi paling ora siji taun jaminan kualitas. Macem-macem tes fisik macem-macem tes fisik ditindakake ing sekrup, tong, panel tembok lan batang dasi. Sadurunge nindakake mesin presisi, kualitas ...
  • Thin Wall High Speed Injection GH-210

    Injeksi Kecepatan Tinggi Wall Tipis GH-210

    Kontrol kualitas kabeh bagean sing dituku ing njaba. Kita angel banget ing pilihan pamasok. 90% pengadaan komponen hidrolik lan komponen listrik asale saka merek terkenal ing saindenging jagad. Sanalika, kanggo komponen kasebut, kita bisa menehi paling ora siji taun jaminan kualitas. Macem-macem tes fisik macem-macem tes fisik ditindakake ing sekrup, tong, panel tembok lan batang dasi. Sadurunge nindakake mesin presisi, kualitas ...