Injeksi Presisi Tinggi YH-420

Katrangan singkat:

Mesin seri servo YH kanthi lengkap dilengkapi sistem tenaga sing cukup, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, fleksibilitas dhuwur lan ukuran barel sekrup, sistem tenaga sing dirancang khusus, sing nyukupi kebutuhan produksi sing beda-beda


Detail Produk

Tag Produk

Sorotan

. Optimisasi desain, cekak dawa bagean clamping, lan tambah bobot dhukungan cetakan nganti 15%
. Optimalisasi kurva gerakan mekanisme clamping lan desain rel dual-line injeksi, saengga operasi mesin luwih stabil, andal lan awet
. Sistem sistem servo generasi anyar, respon sing dhuwur banget, tekanan paling dhuwur bisa diraih paling cepet 28ms

Perlindhungan Logistik & Lingkungan

Kanthi implementasi logistik pergudangan sing cerdas, konstruksi pabrik kotamadya, rekayasa kutha spons lan proyek-proyek liyane, iki menehi ruang gedhe kanggo pembangunan bidang logistik lan perlindungan lingkungan. Apa wae ing bidang logistik profesional kayata palet lan kothak omzet, utawa lapangan perlindungan lingkungan kayata tong sampah, tank septik, lan tank pemurnian, kita bakal bisa menehi serangkaian solusi profesional sing fleksibel, ekonomis, lan bisa adaptasi.

Kontrol kualitas mesin cetak injeksi

Iki minangka tim QC sing ngontrol kualitas mesin, hidrolik, elektronik, lsp. Tujuane kanggo dadi pemasok cetakan injeksi kelas dunia.

Spesifikasi  Unit YH-420
Unit Injeksi
Diameter sekrup мм 65
70
75
 80
Sekrup L / D Rasio L / D 21.5
20
18.7
 17.5
Volume Ditembak см3 1328.3
1540.5
1768.5
2012.1
 Bobot Ditembak (PS) g 1248.6
1448.1
1662.4
1891.4
 Tekanan Injeksi Mpa 211
182
158
 139
Bobot injeksi (PS) g / s 258.7
300
344.4
391.9
Kapasitas Plastik (PS) g / s 54.4
68.2
84.2
100.2
 Kacepetan kacepetan rpm 190
 Unit Clamping
Stroke clamping KN 4200
Stroke plato мм 700
 Spasi Antarane Tie-bar мм 730 * 730
Maks. Kekandelan jamur мм 730
Min Kekandelan jamur мм 280
Stroke Ejector мм 183
Pasukan Ejector KN 125.6
Liyane
 Daya Motor Pompa Kw 45
 Daya Heating KW 24.8
 Volume Oli Tank L 547
 Ukuran Mesin M 7.46 * 1.85 * 2.2
 Bobot Mesin T 15.2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita