Injeksi Presisi Tinggi YH-330

Katrangan singkat:

Mesin seri servo YH kanthi lengkap dilengkapi sistem tenaga sing cukup, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, fleksibilitas dhuwur lan ukuran barel sekrup, sistem tenaga sing dirancang khusus, sing nyukupi kebutuhan produksi sing beda-beda


Detail Produk

Tag Produk

Sorotan

. Optimisasi desain, cekak dawa bagean clamping, lan tambah bobot dhukungan cetakan nganti 15%
. Optimalisasi kurva gerakan mekanisme clamping lan desain rel dual-line injeksi, saengga operasi mesin luwih stabil, andal lan awet
. Sistem sistem servo generasi anyar, respon sing dhuwur banget, tekanan paling dhuwur bisa diraih paling cepet 28ms

Perlindhungan Logistik & Lingkungan

Kanthi implementasi logistik pergudangan sing cerdas, konstruksi pabrik kotamadya, rekayasa kutha spons lan proyek-proyek liyane, iki menehi ruang gedhe kanggo pembangunan bidang logistik lan perlindungan lingkungan. Apa wae ing bidang logistik profesional kayata palet lan kothak omzet, utawa lapangan perlindungan lingkungan kayata tong sampah, tank septik, lan tank pemurnian, kita bakal bisa menehi serangkaian solusi profesional sing fleksibel, ekonomis, lan bisa adaptasi.

Kontrol kualitas mesin cetak injeksi

Iki minangka tim QC sing ngontrol kualitas mesin, hidrolik, elektronik, lsp. Tujuane kanggo dadi pemasok cetakan injeksi kelas dunia.

Spesifikasi  Unit YH-330
Unit Injeksi
Diameter sekrup мм 60
65
70
Sekrup L / D Rasio L / D 21.7
20
18.6
Volume Ditembak см3 990.5
1162.5
1348.2
 Bobot Ditembak (PS) g 931.1
1092.7
1267.3
 Tekanan Injeksi Mpa 213
182
157
Bobot injeksi (PS) g / s 211.5
248.2
287.9
Kapasitas Plastik (PS) g / s
53.7
64.8
81.3
 Kacepetan kacepetan rpm 225
 Unit Clamping
Stroke clamping KN 3300
Stroke plato мм 640
 Spasi Antarane Tie-bar мм 680 * 680
Maks. Kekandelan jamur мм 680
Min Kekandelan jamur мм 250
Stroke Ejector мм 162
Pasukan Ejector KN 70.7
Liyane
 Daya Motor Pompa Kw 37
 Daya Heating KW 20.8
 Volume Oli Tank L 409
 Ukuran Mesin M 7.01 * 1.7 * 2.15
 Bobot Mesin T 13.3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita