Injeksi Presisi Tinggi YH-170

Katrangan singkat:

Mesin seri servo YH kanthi lengkap dilengkapi sistem tenaga sing cukup, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, fleksibilitas dhuwur lan ukuran barel sekrup, sistem tenaga sing dirancang khusus, sing nyukupi kebutuhan produksi sing beda-beda


Detail Produk

Tag Produk

Piranti omah

Kanggo nanggepi biaya tenaga kerja sing akeh saiki sing diadhepi perusahaan perkakas omah, akeh perusahaan sing nggawe manajemen otomatis kanthi otomatis ing agenda kanggo nyuda biaya. Minangka gegayutan karo peralatan pemrosesan cetakan injeksi, kita bisa nyedhiyakake teknologi cetakan injeksi canggih kanggo para pelanggan lan peralatan sing andal kanggo njamin peralatan sing stabil lan cerdas, saengga bisa nggawe landasan padhet kanggo perusahaan alat omah kanggo nggawe pabrik otomatis tanpa otomatis ing mbesuk.

bungkus

Kebiasaan konsumsi terminal ing pasar kemasan ganti karo owah-owahan panjaluk konsumen, sing nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur kanggo fungsionalitas lan keragaman produk kemasan, nanging uga nantang tantangan kanggo efisiensi produksi.

Kita setya nyedhiyakake lengkap babagan solusi cetakan kacepetan dhuwur kanggo wadhah kemasan plastik, lan nggawe lini produksi cerdas sing hemat energi, hemat energi kanthi pitulung Internet of Things.

Spesifikasi  Unit YH-170
Unit Injeksi
Diameter sekrup мм 40
45
50
Sekrup L / D Rasio L / D 22
19.5
17.6
Volume Ditembak см3 282.6
357.7
441.6
 Bobot Ditembak (PS) g 215
169
137
 Tekanan Injeksi Mpa 112.2
142
175.3
Bobot injeksi (PS) g / s 17.8
25
33.8
Kapasitas Plastik (PS) g / s
13.5
18.8
 33.8
 Kacepetan kacepetan rpm 205
 Unit Clamping
Stroke clamping KN 1700
Stroke plato мм 430
 Spasi Antarane Tie-bar мм 470 * 470
Maks. Kekandelan jamur мм 520
Min Kekandelan jamur мм 150
Stroke Ejector мм 142
Pasukan Ejector KN 45.2
Liyane
 Daya Motor Pompa Kw 22
 Daya Heating KW 9.6
 Volume Oli Tank L 248
 Ukuran Mesin M 5.4 * 1.31 * 2.08
 Bobot Mesin T 5.3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita