GH-280

  • Thin Wall High Speed Injection GH-280

    Injeksi Kecepatan Tinggi Wall Tipis GH-280

    Tes mesin cetak injeksi Kita wis nandur modhal luwih saka 10 jinis cetakan injeksi, sing mung digunakake kanggo nyoba macem-macem jinis mesin cetak injeksi. Sawetara cetakan iki cocog kanggo cetakan injeksi kanthi kecepatan tinggi, sawetara mbutuhake plastik isi presisi tinggi, lan sawetara cetakan sing duwe inti tambahan utawa cocog kanggo nyetak injeksi bahan khusus ... Tes bakal ditindakake ing mesin suwene 24 jam , kalebu proses cetakan plastik ...