GH-210

  • Thin Wall High Speed Injection GH-210

    Injeksi Kecepatan Tinggi Wall Tipis GH-210

    Kontrol kualitas kabeh bagean sing dituku ing njaba. Kita angel banget ing pilihan pamasok. 90% pengadaan komponen hidrolik lan komponen listrik asale saka merek terkenal ing saindenging jagad. Sanalika, kanggo komponen kasebut, kita bisa menehi paling ora siji taun jaminan kualitas. Macem-macem tes fisik macem-macem tes fisik ditindakake ing sekrup, tong, panel tembok lan batang dasi. Sadurunge nindakake mesin presisi, kualitas ...