Injeksi Kecepatan Tinggi Wall Tipis GH-210

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kontrol kualitas kabeh bagean sing dituku ing njaba

Kita ketat banget ing pilihan pamasok. 90% pengadaan komponen hidrolik lan komponen listrik asale saka merek terkenal ing saindenging jagad. Sanalika, kanggo komponen kasebut, kita bisa menehi paling ora siji taun jaminan kualitas.

Macem-macem tes fisik

Maneka tes fisik ditindakake ing sekrup, tong, panel tembok lan batang dasi. Sadurunge nindakake mesin presisi, inspektur kualitas sing relevan kudu mriksa atose lan deteksi cacat. Sanalika, uga bakal mriksa manawa atose iku konsisten.

Kontrol kualitas mesin cetak injeksi

Iki minangka tim QC sing ngontrol kualitas mesin, hidrolik, elektronik, lsp. Tujuane kanggo dadi pemasok cetakan injeksi kelas dunia.

Proyek

Jeneng proyek

unit

GH210

Unit injeksi

DIAMETER SCREW

mm

45

Stroke INJECITON

mm

225

RATIO L / D SCREW

L / D

25

Volume dijupuk (TEORI)

CM3

358

Bobot INJEKSI (PP) 

g

322

oz

11.36

PRESSURE INJEKSI

Mpa

157

PRESSYRE DWELL

Kg / cm³

1599

Kacepetan NJECTION

mm/ sec

380

RATE INJEKSI

cm³sek

496.5

SCREW SPEED

rpm

400

unit clamping

 

KEKUATAN CLAMP

Kn

2100

STROKE BUKA

mm

490

RUANG ANTARA BAR TIE BARS(V × H)

mm × mm

520 × 520

MAX.BULAN KANGGO

mm

550

MIN. SING PURWAKA

mm

210

EJECTOR STROKE

mm

150

PAKSA EJECTOR

Kn

61.5

Nomer EJECTOR

N

5

liyane

TEKANAN MAX.PUMP

Mpa

23

DAYA MOTOR PUMP

Kw

61.8

DAYA PANAS

Kw

15.05

MESIN DIMENSI (L * W * H)

M × m × m

5,74 × 1,45 × 1,78

CUBAGE OILTANK

L

300

Bobot MESIN (Kira-kira

T

8.3


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk