Injeksi Presisi Tinggi YH-850

Katrangan singkat:

Mesin seri servo YH kanthi lengkap dilengkapi sistem tenaga sing cukup, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, fleksibilitas dhuwur lan ukuran barel sekrup, sistem tenaga sing dirancang khusus, sing nyukupi kebutuhan produksi sing beda-beda


Detail Produk

Tag Produk

Riset lan pangembangan mesin cetak injeksi

Saben taun, kita nandur modal akeh sumber daya manungsa kanggo riset lan pangembangan mesin cetak injeksi. Nganti saiki, kita wis entuk sawetara paten lan hak kekayaan intelektual independen. Kita kepengin banget nambah antarmuka mesin-manungsa, riset lan pangembangan cetakan injeksi kanthi kecepatan tinggi, lan injeksi presisi kanthi kontrol stabil ing sisih PC.

Tim R & D

Tim riset lan pangembangan teknis khusus kanggo analisis data lan optimalisasi struktural. Dheweke setya ing riset lan pangembangan sistem kontrol komputer, sistem hidrolik, peralatan listrik, lan liya-liyane. Ing sawetara taun kepungkur, kita wis nglumpukake akeh pengalaman, lan nganti saiki, isih ngasilake.
Kita bakal terus nyedhiyakake riset lan pangembangan mesin cetak injeksi. Kita setya dadi pimpinan industri cetakan injeksi.

Kontrol kualitas kabeh bagean mekanik

Tim QC kita nindakake kontrol kualitas ing basis mesin, bingkai lan kabeh bagean mesin. Kita nggunakake CAM kanggo mriksa manawa bingkai lan bagean liyane wis cacat sadurunge dirakit, lan priksa manawa dimensi kabeh bagean ana ing kisaran toleransi gambar 2D.

Spesifikasi  Unit YH-850
Unit Injeksi
Diameter sekrup мм 90
100
110
 120
Sekrup L / D Rasio L / D 24.4
22
20
 18.3
Volume Ditembak см3 3179.3
3925
4749.3
5652
 Bobot Ditembak (PS) g 2988.5
3689.5
4464.3
5312.9
 Tekanan Injeksi Mpa 211
171
141
 119
Bobot injeksi (PS) g / s 516.1
637.2
771
917.6
Kapasitas Plastik (PS) g / s 106.8
131.9
159.6
189.9
 Kacepetan kacepetan rpm 127
 Unit Clamping
Stroke clamping KN 8800
Stroke plato мм 1040
 Spasi Antarane Tie-bar мм 1000 * 1000
Maks. Kekandelan jamur мм  1000
Min Kekandelan jamur мм 420
Stroke Ejector мм 283
Pasukan Ejector KN 212.3
Liyane
 Daya Motor Pompa Kw 37 + 37
 Daya Heating KW 61
 Volume Oli Tank L 949
 Ukuran Mesin M 10.9. * 2.5 * 2.8
 Bobot Mesin T 38

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita