Produk

  • High Precision Injection  YH-850

    Injeksi Presisi Tinggi YH-850

    Mesin seri servo YH kanthi lengkap dilengkapi sistem tenaga sing cukup, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, fleksibilitas dhuwur lan ukuran barel sekrup, sistem tenaga sing dirancang khusus, sing nyukupi kebutuhan produksi sing beda-beda
  • High Precision Injection  YH-420

    Injeksi Presisi Tinggi YH-420

    Mesin seri servo YH kanthi lengkap dilengkapi sistem tenaga sing cukup, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, fleksibilitas dhuwur lan ukuran barel sekrup, sistem tenaga sing dirancang khusus, sing nyukupi kebutuhan produksi sing beda-beda
  • High Precision Injection  YH-330

    Injeksi Presisi Tinggi YH-330

    Mesin seri servo YH kanthi lengkap dilengkapi sistem tenaga sing cukup, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, fleksibilitas dhuwur lan ukuran barel sekrup, sistem tenaga sing dirancang khusus, sing nyukupi kebutuhan produksi sing beda-beda
  • High Precision Injection  YH-220

    Injeksi Presisi Tinggi YH-220

    Mesin seri servo YH kanthi lengkap dilengkapi sistem tenaga sing cukup, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, fleksibilitas dhuwur lan ukuran barel sekrup, sistem tenaga sing dirancang khusus, sing nyukupi kebutuhan produksi sing beda-beda
  • High Precision Injection  YH-170

    Injeksi Presisi Tinggi YH-170

    Mesin seri servo YH kanthi lengkap dilengkapi sistem tenaga sing cukup, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, fleksibilitas dhuwur lan ukuran barel sekrup, sistem tenaga sing dirancang khusus, sing nyukupi kebutuhan produksi sing beda-beda
  • High Precision Injection  YH-130

    Injeksi Presisi Tinggi YH-130

    Mesin seri servo YH kanthi lengkap dilengkapi sistem tenaga sing cukup, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, fleksibilitas dhuwur lan ukuran barel sekrup, sistem tenaga sing dirancang khusus, sing nyukupi kebutuhan produksi sing beda-beda
  • Thin Wall High Speed Injection GH-380

    Injeksi Kecepatan Tinggi Wall Tipis GH-380

    Tes mesin cetak injeksi Kita wis nandur modhal luwih saka 10 jinis cetakan injeksi, sing mung digunakake kanggo nyoba macem-macem jinis mesin cetak injeksi. Sawetara cetakan iki cocog kanggo cetakan injeksi kanthi kecepatan tinggi, sawetara mbutuhake plastik isi presisi tinggi, lan sawetara cetakan sing duwe inti tambahan utawa cocog kanggo nyetak injeksi bahan khusus ... Tes bakal ditindakake ing mesin suwene 24 jam , kalebu proses cetakan plastik ...
  • Thin Wall High Speed Injection GH-280

    Injeksi Kecepatan Tinggi Wall Tipis GH-280

    Tes mesin cetak injeksi Kita wis nandur modhal luwih saka 10 jinis cetakan injeksi, sing mung digunakake kanggo nyoba macem-macem jinis mesin cetak injeksi. Sawetara cetakan iki cocog kanggo cetakan injeksi kanthi kecepatan tinggi, sawetara mbutuhake plastik isi presisi tinggi, lan sawetara cetakan sing duwe inti tambahan utawa cocog kanggo nyetak injeksi bahan khusus ... Tes bakal ditindakake ing mesin suwene 24 jam , kalebu proses cetakan plastik ...
  • Thin Wall High Speed Injection GH-250

    Injeksi Kecepatan Tinggi Wall Tipis GH-250

    Kontrol kualitas kabeh bagean sing dituku ing njaba. Kita angel banget ing pilihan pamasok. 90% pengadaan komponen hidrolik lan komponen listrik asale saka merek terkenal ing saindenging jagad. Sanalika, kanggo komponen kasebut, kita bisa menehi paling ora siji taun jaminan kualitas. Macem-macem tes fisik macem-macem tes fisik ditindakake ing sekrup, tong, panel tembok lan batang dasi. Sadurunge nindakake mesin presisi, kualitas ...
  • Thin Wall High Speed Injection GH-210

    Injeksi Kecepatan Tinggi Wall Tipis GH-210

    Kontrol kualitas kabeh bagean sing dituku ing njaba. Kita angel banget ing pilihan pamasok. 90% pengadaan komponen hidrolik lan komponen listrik asale saka merek terkenal ing saindenging jagad. Sanalika, kanggo komponen kasebut, kita bisa menehi paling ora siji taun jaminan kualitas. Macem-macem tes fisik macem-macem tes fisik ditindakake ing sekrup, tong, panel tembok lan batang dasi. Sadurunge nindakake mesin presisi, kualitas ...