Injeksi Kecepatan Tinggi Wall Tipis GH-380

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tes mesin cetak injeksi

Kita wis nandur modhal luwih saka 10 jinis cetakan injeksi, sing mung digunakake kanggo nyoba macem-macem jinis mesin cetak injeksi. Sawetara cetakan kasebut cocok kanggo cetakan injeksi kanthi kecepatan tinggi, sawetara mbutuhake plastik sing presisi dhuwur, lan sawetara cetakan sing duwe inti tambahan utawa cocog kanggo nyetak injeksi bahan khusus ... Tes bakal diluncurake ing mesin kanggo 24 jam, kalebu tes proses cetakan plastik Bakal luwih saka 4 jam ...

layanan

1. Layanan pra-penjualan: Tim penjualan lan layanan mbantu para pelanggan milih jinis mesin sing irit lan cocog. Lan bisa nyedhiyakake desain cetakan lan saran parameter.

2. Layanan sing didol: Kita bisa mbantu pelanggan ngrancang tata letak lokakarya, kayata instalasi sirkuit lan banyu adhem. Lan nyedhiyakake pelatihan gratis kanggo karyawan pelanggan.

3. Layanan purna jual: Kita bakal ngirim insinyur kanggo nulungi para pelanggan nginstal mesin, debug lan mbukak cetakan sing wis digawe siap, lan nglatih katrampilan operasi para pekerja lokakarya. Sajrone periode garansi setaun, kita bakal njamin ganti komponen sing rusak kanthi gratis.

Kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik, kita ngenteni tim sing luwih trampil kanggo gabung supaya bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik.

Proyek

Jeneng proyek

Unit

GH380

Unit injeksi

DIAMETER SCREW

mm

52

Stroke INJECITON

mm

225

RATIO L / D SCREW

L / D

25

Volume dijupuk (TEORI)

CM3

477

Bobot INJEKSI (PP)

g

429

oz

15.14

PRESSURE INJEKSI

Mpa

164

PRESSYRE DWELL

Kg / cm³

1675

Kacepetan NJECTION

mm/ sec

460

RATE INJEKSI

cm³sek

729.8

SCREW SPEED

rpm

400

Unit Clamping

KEKUATAN CLAMP

Kn

3800

STROKE BUKA

mm

700

RUANG ANTARA BAR TIE BARS(V × H)

mm × mm

700 × 700

MAX.BULAN KANGGO

mm

750

MIN. SING PURWAKA

mm

350

EJECTOR STROKE

mm

180

PAKSA EJECTOR

Kn

80.4

Nomer EJECTOR

N

5

Liyane

TEKANAN MAX.PUMP

Mpa

23

DAYA MOTOR PUMP

Kw

94.2

34,1 + 61,8

DAYA PANAS

Kw

19.25

MESIN DIMENSI (L * W * H)

M × m × m

7,0 × 1,7 × 2,04

CUBAGE OILTANK

L

420

Bobot MESIN (Kira-kira

T

15.5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk