Hubungi Kita

Ningbo Beilun Fully Machinery.Co., Ltd.

Alamat

No.8 Lishan Road, Qijiashan Str,

Xiaogang, Beilun, Ningbo, China

Telpon

Adol: 0086-15869599992

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita