Cara milih mesin cetak injeksi skala gedhe

Amarga mesin cetak injeksi minangka piranti sing nyuntikake plastik thermosetting menyang cetakan kanthi macem-macem wujud kanggo mujudake cetakan produk plastik. Mesin cetak injeksi kanthi skala gedhe biasane nggunakake pamanas elektromagnetik kanggo nggayuh efek hemat energi, lan ing babagan konsumsi daya lan hemat energi, konverter frekuensi dipilih kanggo ngganti frekuensi tenaga operasional peralatan kasebut. Iki bakal entuk reliabilitas sing luwih apik lan entuk reliabilitas sing luwih apik Kinerja sing apik, mula kita kudu luwih milih adhedhasar kahanan sing sejatine, lan reliabilitas bakal ditambah.

Mesthine, bahan hemat energi kanggo mesin cetak injeksi kanthi skala gedhe kanthi kualitas apik diwujudake ing babagan pemanasan lan tenaga. Mula, kudu luwih milih pilihan miturut kahanan sing sejatine. Jaminan kualitas sing digayuh uga bakal duwe kinerja sing luwih apik, saengga bisa ditindakake. Keandalan uga bakal ditambah. Pilih kanggo ngerti manawa pemanas elektromagnetik bisa ngirit wektu panas, langsung tumindak ing pipa pemanas, lan lapisan insulasi khusus bisa nambah efisiensi pemanasan, dene efisiensi pemanasan dhuwur, lsp. Biyen, koil pemanasan resistensi duwe efisiensi sing kurang lan panas sing gedhe, dadi akeh banget listrik. Mula, biaya kanggo ngolah produk plastik saya mundhak banget.

Kita milih mesin cetak injeksi skala gedhe kanggo nggayuh efek hemat energi. Kita nyebataken ngirit energi bagean pamanasan ing ndhuwur. Saiki kita umume ngomong babagan ngirit energi ing babagan kekuwatan. Yen peralatan mung butuh tenaga 30HZ sajrone operasi, lan tenaga motor sejatine bisa luwih dhuwur, mula bakal nyebabake sampah energi. Banjur pilih konverter frekuensi kanggo nyetel supaya sampeyan butuh kabutuhane peralatan. Output daya gumantung saka pinten daya output, mula efek hemat energi sing bisa dipikolehi mesthi apik, mula keandalan sing dipikolehi bakal luwih apik.


Wektu kiriman: Apr-12-2021