Penjelasan babagan pengetahuan dhasar babagan cetakan injeksi

Mesin cetakan injeksi minangka mesin khusus kanggo produksi produk plastik, sing digunakake kanggo ngasilake macem-macem bagian plastik ing aplikasi otomotif, medis, konsumen lan industri. Cetakan injeksi minangka teknik sing populer amarga limang sebab ing ngisor iki:

1. Kemampuan kanggo nambah produktivitas;

2. Wangun sing sederhana lan kompleks bisa digawe;

3. Kesalahan sing sithik banget;

4. Macem-macem bahan bisa digunakake;

5. Biaya bahan baku murah lan biaya tenaga kerja.

Mesin cetak injeksi nggunakake resin plastik lan cetakan kanggo ngrampungake cetakan injeksi. Mesin kasebut biasane dipérang dadi rong bagéan:

Clamping piranti-supaya cetakan ditutup ing tekanan;

Resin plastik leleh piranti injeksi lan ramming plastik cair menyang cetakan.

Mesthine, mesin kasebut uga kasedhiya kanthi macem-macem ukuran, dioptimalake kanggo ngasilake bagean saka macem-macem ukuran, lan ditondoi kanthi gaya clamping sing bisa ngasilake mesin cetakan injeksi.

Cetakan biasane digawe saka aluminium utawa baja, nanging bahan liyane uga bisa uga. Dipérang dadi rong bagian, lan bentuké presisi mesin dadi logam. Cetakan kasebut bisa uga gampang banget lan murah, utawa bisa uga rumit lan larang banget. Kerumitan kasebut sebanding langsung karo konfigurasi bagean lan jumlah bagean ing saben cetakan.

Resin termoplastik awujud pelet lan minangka jinis bahan sing paling umum digunakake kanggo nyetak injeksi. Ana macem-macem jinis resin termoplastik kanthi macem-macem sifat material lan cocog kanggo macem-macem aplikasi produk. Polipropilena, polikarbonat lan polistirena minangka conto resin sing umum digunakake. Saliyane macem-macem pilihan bahan sing diwenehake dening thermoplastics, uga bisa didaur ulang, serbaguna lan gampang dilebur.

Proses cetakan sing ditindakake ing mesin cetak injeksi kasusun saka enem langkah dhasar:

1. Clamping-piranti clamping ing mesin meksa nyukur loro cetakan;

2. Injeksi-plastik cair saka unit injeksi mesin kasebut dikethok ing cetakan;

3. Tekanan plastik plastik cair sing disuntikake ing cetakan kena tekanan kanggo mesthekake yen kabeh bagean kasebut diisi plastik;

4. Cooling-ngidini plastik panas adhem dadi bentuk pungkasan nalika isih ana ing cetakan;

5. Cetakan bukaan-piranti clamping mesin misahake cetakan lan dipérang dadi rong bagian;

6. Produk sing digawe metu saka ejeksi dibuwang saka cetakan.

Cetakan injeksi minangka teknologi sing apik sing bisa diproduksi kanthi massal. Nanging, iki uga migunani kanggo prototipe kanggo desain produk dhisikan utawa kanggo tes konsumen utawa produk. Meh kabeh bagean plastik bisa diproduksi kanthi cetakan injeksi, lan lapangan aplikasine ora ana wates, nyediakake cara efektif kanggo produsen kanggo ngasilake macem-macem bagian plastik.


Wektu kiriman: Apr-12-2021